Sunday 25 April 2010

Δ.Ν.Τ., δηλαδή: Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα


 

Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα, που λέτε ότι δεν ξέρατε τίποτα για τα τούβλα (από ευρώ, τα οποία γνωρίζατε ότι δεν υπήρχαν αλλά παρόλ' αυτά λέγατε ότι υπήρχαν) και μας δουλεύετε σαν να είμαστε τούβλα, ενώ εσείς συνεχίζετε να κυκλοφορείτε με τούβλα (από ευρώ τα οποία γνωρίζετε ότι για σας υπάρχουν αλλά παρόλ΄ αυτά λέτε ότι για μας δεν υπάρχουν).

Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα, για τα έξοδά σας και, φυσικά, για τις τρίτες και τέταρτες "δεύτερες" κατοικίες σας από τις οποίες έχουμε πληρώσει χρυσά (και) τα τούβλα.

Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα, που εξακολουθείτε να μας στέλνετε στα ίδια σχολεία στα οποία εξακολουθείτε να μας χειραγωγείτε και να μας καθυποτάσσετε τη σκέψη για να μας κάνετε τούβλα, έτσι ώστε να μη χρειαστεί ποτέ ν΄ αντιμετωπίσετε τη δίκαιη αγανάκτησή μας, επειδή εμείς τα μετράμε και για να ζήσουμε και για να σπουδάσουμε επειδή εσείς δημιουργείτε ένα σύστημα εκπαίδευσης από το οποίο οι αξιοπρεπείς καταδικάζονται να δουλεύουν μόνο χτίζοντας και σοβατίζοντας τούβλα για να κατοικείτε σεις και τα παιδιά σας, τα τούβλα, τα οποία κανένας δάσκαλος ή καθηγητής δεν προσβάλλει ποτέ αλλά εκτονώνεται λοιδoρώντας τις ανυπότακτες προσωπικότητες, χαρακτηρίζοντάς τις "τούβλα".

Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα, σεις που κάνατε συνέδρια με τον Stiglitz και "την" Krugman, δύο από τους πλέον διακεκριμένους, δεινούς, και δριμείς επικριτές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έτσι ώστε να "επιμορφωθούμε" κι εμείς τα τούβλα.

Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα, που κάνετε ότι δεν ξέρατε και δεν ξέρετε ό,τι ένας δευτεροετής (το πολύ) φοιτητής κοινωνικών επιστημών γνωρίζει σχετικά με την κριτική που δέχεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από "φιλελεύθερους" οικονομολόγους για το μονεταρισμό και το στασιμοπληθωρισμό που δημιουργήθηκε σε όσες Οικονομίες δέχτηκαν τη "βοήθεια" του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα, που νομίζατε ότι δεν είχαμε καταλάβει τι εννοούσατε όταν λέγατε ότι "[λεφτά υπάρχουν]...αν τα προσελκύσεις με επενδύσεις" (διατηρώντας τη χασμωδία λόγω φωνηέντων) στην ίδια φράση στην οποία είχε προηγηθεί με παρατακτική σύνδεση (ασύνδετο) το "Λεφτά υπάρχουν αν τα διεκδικήσεις..."  Νομίζατε ότι δεν γνωρίζουμε τη "γνωστική αντίφαση" (Cognitive Dissonance) του Chomsky.

Δ εν Ν τρέπεστε Τ ούβλα, που νομίζατε και νομίζετε ότι απευθυνόσασταν και απευθύνεστε σε τούβλα.

Έτσι να συνεχίσετε, και κάποτε θα σας πάρουμε (και) με τα τούβλα.

3 comments:

Alex said...

Έτσι φαίνεται να έχουν τα πράγματα , αλλά αν δεν είναι έτσι και η ευθύνη "για τα λάθη που γίνανε" βαραίνει όλους μας , τί θα λέμε τότε ?
θα έχουμε πρόχειρο κανένα "νομίζαμε ότι βάσει των όσων γνωρίζαμε ..." ή...

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής said...

Τι είναι ντροπή;, ρώτησε το τούβλο και αγκάλιασε τον ασβέστη.

elefterifoni said...

Tα Τούβλα θέλουν γκρέμισμα...
Και μόνο τα (τούβλα) θα το κατορθώσουν....
Σε χαιρετώ...με πολύ φιλία!!