Monday 18 October 2010

Ξυλοδαρμοί, απειλές, παράνομη βία, αυτοδικία, βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, παράβαση καθήκοντος, παρότρυνση υφισταμένων και ανοχή, κατάχρηση εξουσίας, προκλήσεις, και άλλα εγκλήματα εναντίον Ιρανών απεργών πείνας με ραμμένα στόματα! Ξανά!


Περισσότερα (και) εδώ: http://iranianhungerstrike.blogspot.com/


Επειδή το ζήτημα δεν συγκαλύπτεται άλλο.

Επειδή η αναλγησία της Κυβέρνησης και της Δημόσιας Διοίκησης δεν αποκρύπτεται άλλο.

Επειδή υπάρχει ρητά ορισμένη υπερεθνική διάταξη την οποία de facto αποδέχτηκε ότι παραβίασε η Ελληνική Πολιτεία.

Επειδή το άμεσα εφαρμοστό αποτέλεσμα (Direct Effect) σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία στοιχειοθετεί Κρατική Ευθύνη (State Liability).

Επειδή η καταγγελία στα Ευρωπαϊκά Όργανα είναι δωρεάν.

Επειδή το ζήτημα αφορά σε Διοικητική Πράξη και ως εκ τούτου de jure αποδεικνύεται η εξάντληση των μέσων που προβλέπονται βάσει του κανόνα της Επικουρικότητας.

Δώστε κυρίες και κύριοι συναρμόδιοι Υπουργοί λύση ώστε να μην αναγκαστούν οι προασπίζουσες και προασπίζοντες τα έννομα αγαθά τους να τα προασπίσουν μέσω των όσων Νόμοι ρητά ορίζουν.

Για όποιο πρόστιμο επιβληθεί στην πατρίδα μας θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς.

Τέλος, μαζέψτε τα μπατσάκια σας πριν τα μαζέψουν όσοι γνωρίζουν ότι το μπατσάκι που πρωταγωνιστεί στο βίντεο έχει και απειλήσει και προκαλέσει και συνεπώς η όποια άμυνα είναι νόμιμη.

Μαζέψτε τα και μην προκαλείτε!

Αν ούτε τώρα παρέμβει εισαγγελέας, είναι (και τώρα) συνυπεύθυνος.  Όποιος θέλει περισσότερα ας διαβάσει το ποστ της 30ης Σεπτέμβρη.

Δεν πρέπει να διαφεύγει ο κίνδυνος από  εγκεφαλοπάθεια λόγω της παρατεταμένης απεργίας πείνας.  Περισσότερα στο ποστ της 23ης Αυγούστου.

Τα υπόλοιπα από το σωστό βήμα.


1 comment:

Papatragos said...

Ξεπερνάω ότι από το γρήγορο σκρολ που έκανα υποψιάζομαι πως σου αρέσει ο μικυ(ς)...

Έχω την εντύπωση, πως ζητάς από το σύστημα να είναι κάτι που δεν είναι, ότι βλέπεις πως υπάρχουν και αναγνωρίζονται δικαιώματα στον λαό, ενώ όλα αυτά που εσύ περιμένεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά ασφαλιστικές δικλείδες του συστήματος, στην διακριτική ευχέρεια του οποίου είναι ποτε και αν θα τις χρησιμοποιήσει.

Και σιγά μη νοιάζεται κανένας για τους ιρανούς απεργούς πείνας για να δώσει και λύση, εδώ δε νοιάζονται για αυτούς που έχουν δικαίωμα ψήφου ;)

Επίσης, η έννοια του "πολιτικού" νομικά, νομίζω πως έχει γκρεμιστεί, ξεκινώντας από το ένοπλο που έγινε τρομοκρατία και αναπόφευκτα καταλήγοντας στο άσυλο ή την άρνηση στράτευσης/εναλλακτική θητεία.

Σόρυ για το σεντόνι...